Algemene ledenvergadering

Op 14 november 2016

Op maandag 14 november verwelkomde N-VA Willebroek meer dan vijftig leden op de jaarlijkse ledenvergadering. Naast een gezellig samenzijn was het ook een moment om te overlopen wat de N-VA het voorbije jaar zoal verwezenlijke in Willebroek.

Onder meer het terugdringen van de CO2-uistoot, het parkeer- en fietsbeleid, de toegangkelijkheid van industrieterreinen, de toekomst van een lokaal natuurdomein en de inspraak over een nieuw mobiliteitsplan werden toegelicht door burgemeester Eddy Bevers en schepen Luc Spiessens.

Na het vragenuurtje had de burgemeester het nog over het nieuwe veiligheidsbeleid van de gemeente, dat tot een spectaculaire daling van de misdaadcijfers leidde. De ANPR - camera's en de aanschaf van een nieuwe politiewagen (het mobiel oog) konden op veel interesse rekenen van alle leden.

De avond werd afgesloten met een hapje en drankje, aangeboden door het bestuur. De leden lieten de kans niet liggen om nog een praatje te slaan met burgemeester, schepenen en lokale mandatarissen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is