Nieuwjaarswensen voor 2014

Op 6 januari 2014

Beste mede partijleden, beste sympathisanten,

 

Het geeft me een goed gevoel u, aan het begin van een heel belangrijk én bijzonder nieuw jaar, een sterk geëngageerd politiek jaar toe te wensen.

 

Maar het allerbelangrijkste, beste mensen, is natuurlijk dat het u en uw geliefden goed mag gaan in 2014. Dat u gezond mag blijven, bespaard van pijn en verdriet. Gezonde mensen hebben duizend wensen, zieke mensen hebben maar één wens. Laten we hopen dat we bij de groep met die vele wensen mogen behoren. Ik wens het u van harte.

 

Dat 2014 een ontzettend belangrijk jaar wordt voor ons, daarvan hoef ik u niet te overtuigen. Er staat veel op het spel. Op 25 mei hebben de Vlamingen hun toekomst in eigen handen.

Als voldoende Vlamingen hun vertrouwen aan de N-VA geven, dan wordt er geschiedenis geschreven. Dan zullen wij geschiedenis schrijven.

 

Want het moet en kan anders. Om onze welvaart en toekomst veilig te stellen, zijn er grondige veranderingen nodig. Verandering voor vooruitgang.

 

Dat doet de N-VA vandaag trouwens ook in meer dan 120 Vlaamse gemeentebesturen, waar onze verkozenen dagelijks voor verandering zorgen. In 54 steden en gemeenten is ook de burgemeester een N-VA’er. Dat merk je aan het beleid, amper een goed jaar na hun eedaflegging. Kijk maar naar de nieuwe, verfrissende aanpak in Aalst, Antwerpen, Boom, Sint-Pieters-Leeuw en nog vele andere plaatsen. Met natuurlijk voor ons Willebroekenaren, Willebroek voorop.

 

Maar de komende kiesstrijd, beste partijgenoten, zal moeilijk zijn. Hard ook. Want wij vormen een bedreiging voor de gevestigde machten. Zij vrezen dat we de zaken anders gaan aanpakken en dat wij daarbij ook de heilige huisjes niet zullen schuwen. Wel, ze hebben gelijk. Wij willen effectief de bakens verzetten, op Vlaams én op federaal niveau

 

Ik reken dan ook in de komende maanden op jullie inzet en enthousiasme om tijdens de verkiezingscampagne deze veranderingen te helpen realiseren.

 

Noteer alvast vrijdag 31 januari in uw agenda. Die dag houdt N-VA Willebroek haar nieuwjaarsreceptie.

 

We verwelkomen u vanaf 19.30u om samen dit belangrijke politieke jaar in te zetten.

 

Tot dan !

 

Gunther Scheers

Afdelingsvoorzitter N-VA Willebroek

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is