N-VA Willebroek

U bent hier

Eddy Bevers (N-VA) wil burgemeesterssjerp

Op 14 september 2012

De socialisten dragen in Willebroek al 91 jaar, sinds 1921, de burgemeesterssjerp. Burgemeester Marc De Laet is de zevende socialistische burgemeester op rij.

Bij de voorstelling van het programma en de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen, benadrukte N-VA-schepen en lijsttrekker Eddy Bevers (49) dat hij het tegen zittend burgemeester Marc De Laet (SP.A) opneemt voor de sjerp.

‘Als N-VA na 14 oktober de grootste partij wordt in Willebroek, neem ik mijn verantwoordelijkheid en word ik burgemeester’, zei Bevers.

Weinigen hebben het de voorbije decennia in Willebroek gedurfd: de socialistische burgemeester uit te dagen en hun ambitie voor de burgemeesterssjerp duidelijk kenbaar te maken.

N-VA wil onder meer de belastingen met 0,2 procent per jaar verlagen. Om zo te evolueren naar een algemene personenbelasting van 7,3 procent.

Leerkracht Seney Ugurlu (40), op de 3de plaats, en verpleegster Ayten Güngör (35, 16de plaats) vertegenwoordigen de Turkse gemeenschap op de lijst. De jonge advocate Claudia Ceurstemont (29) staat op twee. Huisarts Herman Moeremans (54) duwt de lijst, net boven en samen met Kamerlid Reinilde Van Moer.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is